nieuws

Kampioenschap aardappels schillen bij Het Plein

Bedrijfsvoering

Het Plein Fast Food houdt morgen voor de tweede keer het open Zandvoorts kampioenschap aardappels schillen. Voor de naar verwachting 100 deelnemers staat 2500 kilo aardappels klaar.

Kampioenschap aardappels schillen bij Het Plein

Zoveel mogelijk aardappels schillen in 10 minuten tijd.  Daar draait het morgen, zaterdag 20 april, om voor de 100 deelnemers aan het tweede open kampioenschap aardappels schillen. Vorig jaar trok het evenement bij Het Plein Fastfood in Zandvoort ruim dertig deelnemers.’We zetten een tafel neer van zo’n zestig meter en hebebn plek voor 100 man’, aldus Alexander Slag namens de cafetaria.

Het evenement wordt geopend door de Nederlandse  racelegende Jan Lammers. De hoofdprijs is een slipcursus op zijn slipschool. Lammers is ambassadeur van zorgcentrum Nieuw Unicum waar de opbrengst van het evenement naar toe gaat. Tussen 15.00 en 16.00 uur worden de geschilde aardappels tot frites verwerkt en gratis uitgedeeld.

Inschrijven kan ter plekke en op Facebook.

Reageer op dit artikel