nieuws

Vandaag ludieke opening eerste Barnies Family

Bedrijfsvoering

Vandaag opent Barnies Family haar eerste nieuwe Cafetaria Kipcorner in Barneveld. Om 13.30 uur zal een dubbelganger van Koningin Beatrix de opening verrichten.

Vandaag ludieke opening eerste Barnies Family

Na de opening biedt ‘Hare Majesteit’ de gasten de gelegenheid voor een meet&greet, waarbij er gelegenheid is om ‘de Koningin’ de hand te schudden en zelfs met haar op de foto te gaan. Ook is er een ‘ballonnenwedstrijd’, waarmee een jaar lang gratis eten bij Barnies Family gewonnen kan worden. Voor de kinderen is er een extra verrassing, zij kunnen een gratis kinderijsje met een feestelijke ijsdip afhalen.

 

Eerste resultaat samenwerking

Janine van der Meij runt samen met een team van 12 medewerkers de ‘Cafetaria Kipcorner Barnies Family’ aan de Kapteijnstraat in Barneveld. Het (voormalige) franchiseconcept  ‘Barnies Kipcorner’ bestaat nu ruim dertig jaar en staat bekend om haar kipgerechten’, zegt Van der Meij. ‘Door de samenwerking met Family voeren we nu een nog breder assortiment van kip en rundvleesproducten.’

Op de Horecava werd de samenwerking tussen FHC-formulebeheer en Barnies bekend gemaakt. Mogelijk dat in de toekomst ook andere Family-vestigingen een kipcorner krijgen.

Reageer op dit artikel