nieuws

Kwalitaria deelt tattoo’s en ijs uit

Bedrijfsvoering

Kwalitaria opent het ijsseizoen met de campagne ‘Hallo zon, hallo ijsseizoen!’ en deelt daarom gratis tattoo’s en gratis ijs uit. Bij elke bestelling krijgt de gast een gratis plaktattoo met kans op een echte, en op 3 april deelt de keten gratis ijs uit.

Kwalitaria deelt tattoo’s en ijs uit

De zomerse plaktattoo’s promoten de gratis ijs-actie: Op 3 april deelt Kwalitaria tussen 14.00 en 16.00 uur gratis lente-ijsjes uit bij alle vestigingen. Bovendien maken Kwalitaria-fans op Facebook kans op een echte tattoo met de actie ‘Like, deel en win een echte zomerse tattoo!’.

Ter promotie van het nieuwe ijsseizoen duiken abri’s en driehoeksborden rond de vestigingen in het straatbeeld open worden er diverse reclamematerialen ingezet.  In de speciale lentefolder, die bij een kwart miljoen huishoudens op de mat valt, is er volop aandacht voor de opening van het ijsseizoen.

Reageer op dit artikel