nieuws

Inschrijving Cafetaria Top 100 van start

Bedrijfsvoering

De inschrijving voor de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier gaat van start. In deze verkiezing wordt bepaald welk bedrijf cafetaria eethuis van Holst in Dongen opvolgt als nummer één van Nederland. Inschrijven kan tot en met 30 mei.

Inschrijving Cafetaria Top 100 van start

Wie treedt straks in de voetsporen van John en Dorien van Holst van Cafetaria  Eethuis van Holst in Dongen? Dat wordt duidelijk op het Cafetaria Top 100 Event in oktober waar de lijst met honderd beste cafetaria’s wordt bekendgemaakt.

De jury gaat op zoek naar het bedrijf dat de ultieme gastbeleving biedt. Gasten trekken, boeien en binden, daar komt het in moeilijke economische tijden op aan.  ‘Je moet de gast onderdompelen in een warm bad van gastvriendelijkheid’,zegt Snackkoeriers hoofdredacteur Martine Zuil. ‘Vanaf de begroeting tot het vertrek moet het tiptop in orde zijn. Het is dé manier om je te onderscheiden van de grijze middelmaat.’

 

Jurybezoeken

Mystery-bezoeken starten in mei . Toppers worden vaker bezocht. De jury brengt een openlijk bezoek aan de absolute top om de opvolger van Cafetaria Eethuis van Holst te bepalen. Online inschrijven kan tot en met 30 mei, drie dagen na het Cafetaria 2.0 event. Het kennisevenement dat Snackkoerier vorig jaar voor de eerste heeft gehouden en waar handvatten en kennis worden aangereikt om uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Meer info en inschrijven: Snackkoerierevents.nl

Reageer op dit artikel