nieuws

Double Double van In-N-Out de lekkerste hamburger

Bedrijfsvoering

De Double Double hamburger van fastfoodketen In-N-Out is volgens veel Amerikanen de lekkerste hamburger die je bij fastfoodketens kunt krijgen. Dat blijkt uit een poll van de website Ranker.com over de lekkerste fastfood hamburger van Amerika.

Double Double van In-N-Out de lekkerste hamburger

De hamburger van In-N-Out, met dubbel vlees en dubbel kaas, wordt het vaakst op 1 gezet door de stemmers en krijgt overall ook hoge waardering. Bezoekers van de website kunnen via een soort like stemmen, daarmee stem je een hamburger omhoog of juist omlaag.

Tot nu toe stemden in totaal 4367 mensen op 57 verschillende hamburgers, de stemming loopt echter nog door. De pagina is al meer dan 60.000 keer bezocht.

Ondanks dat ze niet de eerste plaats haalden is  hamburgerketen Five Guys misschien wel de grootste winnaar. Op twee staat de Five Guys Hamburger en op drie de Five Guys Bacon Cheeseburger.

Overigens komen deze hoge rankings voor producten van  Five  Guys en In-N-Out niet uit de lucht vallen. In een onderzoek naar de populariteit van hamburgerketens vorig jaar eindigden ze ook al plaatsen een en twee

 

Van de hamburgers die ook in Nederland zijn te krijgen is de Whopper van Burger King het hoogst genoteerd op 6. McDonald’s is op 11 terug te vinden met de Quarter Pounder en de Big Mac staat op 13.

Reageer op dit artikel