nieuws

Domino’s houdt weer pizza-ruilactie

Bedrijfsvoering

Net als recent gebeurde bij Domino’s Pizza in Geldrop stunt ook de nieuwe vestiging van de pizzaketen in Sittard met een omruilactie. In Sittard kunnen zaterdag 23 maart diepvriespizza gratis geruild worden tegen een verse. De ingeleverde pizza’s gaan niet de kliko in maar gaan naar de Voedselbank.

Domino’s houdt weer pizza-ruilactie

Domino’s Pizza Sittard opent zaterdag 23 maart haar deuren aan de Stationsstraat 41. Om de opening kracht bij te zetten, kunnen klanten tussen 16.00 en 18.00 uur tegen inlevering van een diepvriespizza een vers gemaakte medium pizza naar keuze. Een soortgeljike actie werd eerder dit jaar gehouden in Geldrop.

De ingeleverde diepvriespizza’s zullen worden geschonken aan de Voedselbank in Sittard en moeten diepgevroren zijn. ‘Omdat er in deze tijden veel mensen niet goed kunnen rondkomen door de recessie, willen wij graag een donatie doen aan de voedselbank in Sittard’, vertelt Aniek Jehee Development Coördinator van Domino’s Pizza. ‘Daarnaast is het natuurlijk een hele leuke manier om Domino’s Pizza op de kaart te zetten in Sittard’. De Voedselbank krijgt ook nog een aantal verse pizza’s van Domino’s.

Reageer op dit artikel