nieuws

Yam Yam to go overgenomen door Bakerstreet

Bedrijfsvoering

Bakerstreet heeft de fastfoodketen YamYam to go, noodles rice & more overgenomen. De bakkersformule krijgt een meerderheidsbelang in het Aziatische foodconcept met Nederlandse vestigingen in Rotterdam en er staan locaties gepland op het centraal station van Utrecht en Leiden.

Yam Yam to go overgenomen door Bakerstreet

De overname door Bakerstreet van Yam Yam to go past in de nieuwe strategie van Bakerstreet. Het bedrijf wil een franchise formulehuis bouwen met ‘on the go’ foodconcepten.

Henri Froeling, CEO van Bakerstreet over de overname van Yam Yam to go: ‘Vorig jaar waren we al dicht bij een overname van YamYamToGo, ik ben blij dat het nu gelukt is. Ik heb veel vertrouwen in een succesvol samengaan van YamYamToGo met Bakerstreet.’ Vorig jaar zei Yam Yam to go zeker tien vestigingen per jaar te willen openen.

Yam Yam to go zaken zijn te vinden op het Centraal Station Antwerpen en Centraal Station Rotterdam. In Utrecht en Leiden gaan binnenkort zaken van start. Ook op de centraal stations, via NS Retal Bedrijven.

Bekijk hier foto’s van Yam Yam to go.

Reageer op dit artikel