nieuws

New York Pizza kan actie nauwelijks aan

Bedrijfsvoering

De jubileumactie van New York Pizza waarbij klanten tot 28 februari hun tweede pizza gratis krijgen, zorgt voor grote drukte bij de fastfoodketen. Op de website van New York Pizza staat al een waarschuwing over langere bezorgwachttijden. Op piekmomenten overschrijdt de wachttijd de twee uur..

New York Pizza kan actie nauwelijks aan

Sinds 5 februari krijgen klanten van New York Pizza een tweede pizza gratis vanwege het twintigjarig bestaan van de pizzaketen. De actie is geldig op bijna alle pizza’s, alleen niet voor pizza’s die je zelf samenstelt en bij Delicattesse-pizza’s rekent de keten twee euro voor de tweede pizza. De actie is geldig voor zowel afhalen als bezorgen.

Op piekmomenten lopen de bezorgtijden op naar twee uur. Op twitter (@newyorkpizza.nl) werd afgelopen weekend veel gemopperd. Ook namen diverse vestigingen tijdelijk geen bestellingen meer op.

‘Wij doen onze uiterste best om uw bestelling op tijd te bezorgen. Vanwege de tweed- pizza-gratis-actie verwachten wij grote drukte. Het kan mogelijk zijn dat uw pizza’s iets later bezorgd worden dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip,’ zegt New York Pizza op haar website. Via twitter belooft New York Pizza het goed te maken met de klagers.

Reageer op dit artikel