nieuws

McDonald’s fan hackt twitteraccount Burger King

Bedrijfsvoering

Het twitteraccount van Burger King @BurgerKing is eerder deze week gehackt door een aanhanger van McDonald’s. Het account stuurde binnen de kortste keren pro-McDonald’s tweets naar de ruim 100.000 volgers van @BurgerKing.

McDonald’s fan hackt twitteraccount Burger King

De tweets die vanaf @BurgerKing zijn verstuurd door de McDonald’s fan zijn door Burger King verwijderd. De hamburgerketen keert terug op twitter met de mededeling: ‘Interesting day here at BURGER KING®, but we’re back! Welcome to our new followers. Hope you all stick around!’

De hacker deelde mee via @BurgerKing ‘Just got sold to McDonalds because the whopper flopped’. Diverse nadelige tweets volgden. Goed voor de volgers was de hack-actie wel. Binnen korte tijd vloog het aantal volgers van ruim 80.000 naar over de 100.000.

McDonalds heeft zich gedistantieerd van de hack en twittert dat deze meeleven met Burger King en aangeven niets met de hack van doen te hebben. ‘We empathize with our @BurgerKing counterparts. Rest assured, we had nothing to do with the hacking.’ Het is niet bekend of de dader is gepakt.

Reageer op dit artikel