nieuws

Den Haag krijgt volledig vegetarische snackbar

Bedrijfsvoering

Den Haag krijgt de primeur van een volledig vleesloze cafetaria. Op het Stationsplein bij station Hollands Spoor opent cafetariahouder Jürgen Verwoerd binnenkort een snackbar waar alleen vegetarische producten op het menu staan.

Den Haag krijgt volledig vegetarische snackbar

Dat er grote behoefte is aan een vegetarische snackbar blijkt volgens Verwoerd uit de vele reacties die hij krijgt. In De Telegraaf zegt hij dat het onderwerp echt leeft. ‘Ik krijg ook reacties van mensen die vragen of zo’n snackbar niet in Utrecht, Leeuwarden of Brussel kan komen. Het is echt een markt die nog niet bediend wordt.’

Over het assortiment maakt hij zich geen zorgen. ‘Alles wat je aan vleesproducten en snacks hebt, heb je tegenwoordig ook in vegetarische varianten.’

De 40-jarige ondernemer heeft al een ruime ervaring met vegetarische producten. In zijn reguliere cafetaria in Delft biedt hij nu ruim een jaar ook een flink assortiment vegetarische snacks aan. Ook bezorgt hij daar onder de naam ‘De vegetarische snackbar’.

Verwoerd hoopt de zaak over enkele weken te openen.

Reageer op dit artikel