nieuws

Cafetaria voor tweede keer overvallen in korte tijd

Bedrijfsvoering

Cafetaria New Beethoven in het Zeeuwse Axel is woensdagavond voor de tweede keer in enkele maanden tijd overvallen. De vorige overval had plaats in september.

Cafetaria voor tweede keer overvallen in korte tijd

De gewapende overval werd woensdagavond even voor half tien gepleegd door twee personen, meldt de Provinciaal Zeeuwse Courant. Uitbaatster Xiaojing Huang werd door een van hen met een mes bedreigd terwijl ze alleen in de zaak was. De man eiste geld en is er met de inhoud van de kassa, zo’n €350 vandoor gegaan.

De overvallers hebben zich niet laten afschrikken door de beveiligingscamera’s. Ze waren gemaskerd met bivakmutsen. Bij de overval in september trokken de overvallers zich ook niks aan van de camera’s. Zij eisten toen onder dreiging van een pistool geld.

De politie heeft het waarschuwingssysteem Burgernet ingeschakeld. Ook werd een oproep verspreid via Twitter. Beide acties hebben geen baat gehad, van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Reageer op dit artikel