nieuws

Cafetaria 2.0 Event 2013: inschrijving open

Bedrijfsvoering

Inspiratie opdoen doorspekt met praktische tips. Tips die helpen om uw bedrijfsvoering te verbeteren en waarmee u uw voordeel kunt doen in de Cafetaria Top 100. Daarvoor komt u naar het tweede Cafetaria 2.0 Event van Snackkoerier.

Cafetaria 2.0 Event 2013: inschrijving open

De dag opent met een video waarin is te zien waarom en waardoor Cafetaria-Eethuis van Holst de eerste plaats behaalde in de Cafetaria Top 100. Gevolgd door een discussie tussen enkele winnaars en ‘de zaal’. Centrale vraag: Waaraan moet een Top 100-bedrijf voldoen?

Het Event-programma is nog in ontwikkeling maar zeker is dat in de daarop volgende workshops met andere ogen naar uw bedrijf wordt gekeken. Wist u dat de cafetariagast vooral op ‘het eerste gezicht’ afgaat? De workshop(s) worden gelardeerd met praktische tips die voor een hogere besteding kunnen zorgen.

Zo’n hogere gemiddelde besteding is hard nodig want de economie vormt, zacht gezegd, een flinke uitdaging. Om in de gunst van de gast te komen en te blijven moet dus alles kloppen. In- en exterieur moeten goed verzorgd zijn. De prijs/kwaliteitverhouding moet correct zijn en uiteraard wil de gast vriendelijk worden geholpen. Dat laatste aspect zal in een sessie op inspirerende wijze onder de loep worden genomen.

U kunt nu al inschrijven voor het Event dat maandag 27, net als vorig jaar,  in het Van der Valk Hotel in Houten wordt gehouden. Vroegboekers betalen €17,50. Na 1 maart kost deelname €25. Daarvoor wordt niet alleen een dosis kennis aangereikt maar krijgt u ook een smakelijke lunch en een hapje en een drankje om bij na te praten.

 

Schrijf hier in voor het Event

Reageer op dit artikel