nieuws

125ste Subway geopend in Amsterdam

Bedrijfsvoering

Subway heeft aan het IJ in Amsterdam de 125e vestiging van de keten in Nederland geopend. Subway Pier 10 is tevens de tiende vestiging in de hoofdstad.

125ste Subway geopend in Amsterdam
Subway

De verwachtingen van ondernemersechtpaar peter Beshay en Tina Elden zijn hooggespannen. ‘Het is een bijzonder locatie. Niet alleen voor Subway, maar voor de hele stad. Het uitzicht op het IJ is ongelooflijk en ongekend voor een quickservicerestaurant.’

Toekomst

Beshay en Elden zijn geen onbekenden van de keten. Zij wonnen in 2011 de titel Subway Franchisenemer van het Jaar met hun vestiging in Hilversum. Bekendheid verwierven ze door de eerste drive-thru Subway in Alkmaar. Gevoed door het succes van die drive-thru en geïnspireerd door de unieke locatie aan het IJ, durft Beshay al voorzichtig vooruit te kijken. ‘Met onze ligging aan de pier en alle boten die langsvaren, fantaseer ik al over een soort sail-thru. Toekomstmuziek natuurlijk, een droom, maar daar zijn wij ondernemers voor.’

Reageer op dit artikel