nieuws

Roger Gielen neemt Snackpoint over

Bedrijfsvoering

Formulemanager Roger Gielen heeft cafetariaformule Snackpoint overgenomen van de Rooswinkel Groep. Voor horecagroothandel Rooswinkel was de cafetariaformule geen kernactiviteit, terwijl Gielen juist wilde investeren en nog meer zijn stempel op de formule wilde drukken.

Roger Gielen neemt Snackpoint over

Begin vorig jaar kwam een overname voor het eerst ter sprake, zegt Gielen. ‘Ik gaf bij Patrick Rooswinkel aan meer activiteiten te willen ontplooien met Snackpoint en toen kwam het gesprek allengs op een overname.’

Gielen had daar wel oren naar. ‘Ik wilde meer investeren in de formule en sneller kunnen schakelen en dat kan nu met de oprichting van Snackpoint Formule Management.’

Voor de franchisenemers van Snackpoint blijft veel hetzelfde. De franchisefee blijft hetzelfde en de groothandels VHC Rooswinkel, VHC Kreko en VHC Actifood blijven de leveranciers. ‘We zullen wel nog veel spectaculairder actie gaan voeren.’

Reageer op dit artikel