nieuws

Overval op hoofdkantoor Febo

Bedrijfsvoering

Het hoofdkantoor van cafetariaketen Febo in Amsterdam is vanochtend overvallen. Of de twee gewapende daders geld hebben buitgemaakt is nog onduidelijk.

Overval op hoofdkantoor Febo

Twee gewapende manen hebben vanochtend een overval gepleegd op het bij de snackfabriek gelegen hoofdkantoor van Febo aan de Processorstraat in Amsterdam Noord. Of er bij de overval geld is buitgemaakt is nog onbekend. RTV Noord-Holland meldt dat de overvallers er met verschillende tassen vandoor zijn gegaan. Die zouden onder bedreiging door het personeel zijn gevuld, meldt Spitsnieuws. Over de inhoud van de tassen is echter nog niets bekend gemaakt.

De daders zijn er met een zwarte Golf Gti vandoor gegaan. De politie heeft een helicopter ingezet bij de zoekactie en ook is Burgernet ingeschakeld.

Reageer op dit artikel