nieuws

KFC wil drive thru en vestigingen in Leiden

Bedrijfsvoering

Kentucky Fried Chicken (KFC) en de gemeente Leiden zijn in gesprek over de komst van minimaal twee restaurants van de fastfoodketen. Er is bovendien contact over een drive thru langs één van de invalswegen van de stad.

KFC wil drive thru en vestigingen in Leiden

Binnen vijf jaar hoopt Kentucky Fried Chicken in Leiden en regio minimaal twee restaurants te openen, zo schrijft het Leidsch Dagblad. De fastfoodketen denkt in eerste instantie aan locaties in de omgeving van het Centraal Station of de Beestenmarkt.

Bovendien worden de mogelijkheden bekeken voor een drive thru langs één van de invalswegen van Leiden. In het artikel wordt developmentmanager Hans Wingender geciteerd, hij denkt aan een vestiging langs de A4 bij Leiderdorp of langs de A44.

De gesprekken met de gemeente zijn gaande. Het Leidsch Dagblad meldt dat ook Alphen en Wassenaar in beeld zijn voor een drive thru.

Reageer op dit artikel