nieuws

KFC opent eerste zaak in Mongolië

Bedrijfsvoering

Kipketen KFC opent samen met een masterfranchisenemer een eerste vestiging in Mongolië. Voor het eind van het jaar wil de kipketen vier vestigingen hebben in de snelst groeiende economie van Azië.

KFC opent eerste zaak in Mongolië

Het eerste restaurant moet midden van dit jaar open gaan, al snel gevolgd door nog eens drie vestigingen, meldt de franchisenemer, de Tavan Bogd Group. Alle vier de vestigingen komen in de hoofdstad Ulanbataar. Het worden alle vier zogenaamde flagshipstores. Marktonderzoek moet uitwijzen hoeveel winkels er in totaal kunnen komen en waar.

De Tavan Bogd Group bezit een conglomeraat van bedrijven van diverse pluimage. Naast het uitbaten van horecabedrijven is het bedrijf bijvoorbeeld ook actief als Volkswagen importeur.  Alle vier de vestigingen komen in de hoofdstad Ulanbataar.

Reageer op dit artikel