nieuws

Febo op 22 vestigingen in Amsterdam

Bedrijfsvoering

Febo heeft vorige week een nieuwe vestiging in Amsterdam Centrum geopend. De vestiging, die is voorzien van de laatste energiebesparende snufjes, is de 22-ste van de keten in thuishaven Amsterdam.

Febo op 22 vestigingen in Amsterdam

De nieuwe Febo-vestiging op de hoek van de Nieuwendijk/Martelaarsgracht is voorzien van  de laatste snufjes op  energiebesparend gebied.  De automatiek is voorzien moderne LED monitoren en zuinige LED verlichting. De bakwand heeft een hoog rendement en is voorzien van een filtersysteem voor frituurvet.  Zelfs de warmte die via het afzuigsysteem het pand zou verlaten wordt teruggewonnen. ‘Op deze manier dragen we ons steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen’, meldt een persbericht.

Febo telt momenteel 65 vestigingen in heel Nederland. De eerste vestiging werd geopend in 1941 op de hoek van de Karperweg/Amstelveenseweg in Amsterdam.

Reageer op dit artikel