nieuws

Bagels & Beans nummer 53 opent in Tilburg

Bedrijfsvoering

Bagels & Beans heeft de 53e vestiging geopend op een bijzonder moment. Op 12-12-12, 12 december 2012, opende het filiaal van franchisenemer Antonio Meijer in een rijksmonument aan de Oude Markt in Tilburg.

Bagels & Beans nummer 53 opent in Tilburg

De 35-jarige Antonio Meijer is franchisenemer van de 53e vestiging van Bagels & Beans. De ondernemer heeft een verleden in restaurants en cafés en zocht zelf contact voor de start van een zaak. De laatste periode was hij actief in het bedrijfsleven.

De nieuwe Bagels & Beans-vestiging is gesitueerd in een historisch pand aan de Oude Markt, op de hoek van de Heuvelstraat, in Tilburg. Het pand biedt plek aan zestig gasten en beschikt over een open keuken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels