nieuws

Kwalitaria krijgt shop-in-shop vestigingen van Délifrance

Bedrijfsvoering

Délifrance en Franchise Friendly Concepts (FFC) gaan samenwerken. De komende maanden zal in een aantal Kwalitaria-vestigingen een Délifrance shop-in-shop worden geopend.

Kwalitaria krijgt shop-in-shop vestigingen van Délifrance

De eerste vestiging van een shop-in-shop broodjescorner in een Kwalitaria opent begin december bij Kwalitaria Emiclaer in Amersfoort. In de Délifrance shop-in-shops zullen vers afgebakken en voor het oog van de gast belegde baguettes en croissants worden verkocht. Daarnaast zal een selectie van Franse zoete en hartige lekkernijen worden aangeboden.

Voor Délifrance betekent de samenwerking met FFC een uitbreiding van het aantal franchise-outlets van het Franse restaurantconcept en verdere vergroting van de zichtbaarheid van het merk. De franchiseformule van Délifrance telt momenteel 63 restaurants en 110 corners (voornamelijk in pompstations) in Nederland.

FFC heeft een aantal franchiseconcepten, met onder andere meer dan 100 Kwalitaria-restaurants. In deze restaurants worden onder andere snacks, hamburgers, dranken en salades verkocht. Voor Kwalitaria betekent de toevoeging van een Délifrance shop-in-shop een verbreding van het productaanbod.

Op de foto Antonio Stroes (links) van FFC en Ruud van Erp van Délifrance bekrachtigen de samenwerking met een stevige handdruk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels