nieuws

Drie fastservicekanjers op diploma-uitreiking Fastserviceopleidingen

Bedrijfsvoering

Meer dan driehonderd fastservicemedewerkers ontvingen vanmiddag een mbo-diploma, tijdens de diploma-uitreiking van de SVO Fastserviceopleidingen in A12 in Bunnik. Daarnaast werden drie leerlingen uitgeroepen tot ‘Fastservice kanjers’ en zijn de twee ‘Beste praktijkbegeleiders’ bekend gemaakt.

Drie fastservicekanjers op diploma-uitreiking Fastserviceopleidingen

Van de driehonderd die hun diploma kregen zijn Yvette Nieuwkoop van Family Fijnaart,  Sarojini Kanagaratnam van McDonald’s Breda Woonboulevard en  Nick Voerman van McDonald’s Ermelo Strand Horst uitgeroepen tot fatservicekanjer. Deze drie vielen het afgelopen jaar op door hun altijd positieve inzet en uitzonderlijke prestaties. Ze worden als voorbeeld gezien voor alle medewerkers in de fastservice. Het is voor het eerst dat op elk opleidingsniveau (MBO niveau 2, 3 en 4) een kanjer wordt uitgeroepen, .

 

Beste praktijkbegeleiders

Eigenaar Wesley Fok van Verhage Fastfood Prinsenplein Rotterdam is uitgeroepen tot Beste praktijkbegeleider in de categorie Ketenbedrijven. Raymond Sterk van Restaria Sterk Langs de Lijn, Wierden valt deze eer ten beurt in de categorie Zelfstandige bedrijven. Ze verdienden de titel vanwege het stimuleren van de ontwikkeling van hun medewerkers en hun betrokkenheid.

 

De verkiezing Fastservice Kanjer en de verkiezing Beste Praktijkbegeleider Fastservice zijn een initiatief van de Stichting Vrienden Fastservice. De stichting heeft als doel het initiëren en/of mogelijk maken van activiteiten die ertoe bijdragen dat het imago van de sector Fastservice beter, completer én positiever wordt, met specifieke aandacht voor het werken en leren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels