nieuws

Subway test sandwiches voor veganisten

Bedrijfsvoering

Subway test in de Verenigde Staten een drietal sandwiches die geschikt zijn voor veganisten. De broodjes en het beleg bevatten geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong.

Subway test sandwiches voor veganisten

Vorig jaar startte Subway in Canada, op verzoek van dierenrechtenorganisatie Compassion Over Killing, met de verkoop van een broodje met naast de groenten een vegetarische vleesvervanger. Deze test is nu uitgebreid naar een aantal locaties in de Verenigde Staten.

Subway had altijd al een broodje voor vegetariërs op het menu. Maar dit broodje bevat alleen salade en groenten. De drie nieuwe broodjes, Sweet Riblet, Malibu Greek en Italian Black Bean, bieden alle drie ook een eiwitrijke vleesvervanger. Bij succes in de acht testlocaties wordt de proef uitgebreid.

Foto: Compassion Over Killing.

Reageer op dit artikel