nieuws

Oorlog tussen Engelse ijsverkopers

Bedrijfsvoering

Twee ijsventers in het Engelse Blackburn beconcurreren elkaar bijna op leven en dood. De strijd escaleerde afgelopen weekend zo dat ze elkaars ijswagen vernielden. Een buurtbewoner filmde de confrontatie.

Oorlog tussen Engelse ijsverkopers

Een koude oorloog die al enkele weken woedt tussen twee ijsventers in het Engelse Blackburn escaleerde afgelopen zaterdag. De twee probeerden tegelijkertijd in dezelfde staraat ijs  te verkopen toen de een klanten probeerde te lokken met de woorden dat zijn ijs goedkoper was, escaleerde het. Een buurtbewoner zette het hele voorval op video (zie onder).

Mr Yummy (meneer ‘lekker’, Zeheer Ramzan) sprong uit zijn wagen en sloeg al vloekend een ruit bij Mr Whippy (meneer slagroom, Mohammed Mulla) stuk. Die reed vervolgens met zijn ijswagen van achter in op de wagen van meneer Yummy. Vervolgens reden de twee met hoge snelheid de straat uit.

De gemeente heeft de boel in onderzoek en overweegt de vergunning van beiden in te trekken.

Reageer op dit artikel