nieuws

Mislukte overval op McDonald’s Maasbree

Bedrijfsvoering

Een overval op een restaurant van McDonald’s aan de Middenpeelweg in Maasbree is mislukt. Het personeel overmeesterde de met een vuurwapen gewapende overvaller.

Mislukte overval op McDonald’s Maasbree

De 35-jarige overvaller kwam woensdag rond 22.45 uur het restaurant in Maasbree binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen. Nadat hij een onbekend geldbedrag buitmaakte wist het personeel de man, die afkomstig is uit Polen, te overmeesteren.
De politie, die de man even later aanhield, onderzoekt ook of hij betrokken was bij een eerdere overval die avond. Korte tijd voor de overval op de McDonald’s vond een overval bij een tankstation aan dezelfde weg plaats. Doordat het personeelslid naar een naastgelegen ruimte vluchtte mislukte ook die overval.

Reageer op dit artikel