nieuws

KFC veertig jaar in Nederland

Bedrijfsvoering

Kentucky Fried Chicken (KFC) opende in 1972 haar eerste restaurant in Rotterdam. Dit jaar bestaat KFC in Nederland veertig jaar en dat viert de keten met de introductie van de Birthday Bucket.

KFC veertig jaar in Nederland

Speciaal voor de veertigste verjaardag lanceert KFC de Birthday Bucket, een bucket met kipstukken die ook in 1972 verkrijgbaar waren en met de nieuwe Filet Bites. Hiermee wil KFC enerzijds de ontwikkeling laten zien die het bedrijf heeft doorgemaakt en anderzijds dat ze altijd zichzelf zijn gebleven.

Ron Kok, zoon van de oprichter van KFC Nederland vult aan: ‘Ons menu was veertig jaar geleden helemaal niet zo uitgebreid als nu; toen verkochten we alleen buckets met kipstukken. Nu serveren we heel gevarieerd: van Hot Wings en gegrilde kip tot aan wraps en salades.’

Reageer op dit artikel