nieuws

Subway met Bed and Breakfast in Lochem

Bedrijfsvoering

Lochem krijgt een vestiging van de broodjesformule Subway. Eigenaar Shawn McKay begint boven het restaurant ook een Bed & Breakfast. McKay heeft al een Subway in Deventer.

Subway met Bed and Breakfast in Lochem

De zaak in Lochem is sinds eind april open en zit op de Kleine Markt, tegenover de kerk in Lochem. Uniek aan de Lochemse vestiging, de 104de Subway in Nederland, is de Bed&Breakfast op de bovenverdieping. ‘Op deze manier kan ik mijn gasten een perfect ontbijt aanbieden,’ zegt de van oorsprong Canadees McKay.

Shawn McKay opende zijn eerste Subway in Deventer in 2007. De Lochemse vestiging is zeven dagen per week geopend, van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. Zaterdag tot 21.00 uur en op koopavonden tot 21.30 uur. Zondag is de zaak vanaf 12.00 uur open.

De Bed&Breakfast boven de zaak telt acht slaapplaatsen.

Reageer op dit artikel