nieuws

Laatste Vork-vestigingen nog voor zomer Kwalitaria

Bedrijfsvoering

Het einde nadert voor cafetariaformule Vork. Nog voor de zomer worden de laatste twaalf vestigingen omgebouwd tot Kwalitaria, dat eveneens onderdeel is van franchise friendly concepts.

Laatste Vork-vestigingen nog voor zomer Kwalitaria

Franchise friendly concepts (ffc) liet in 2008 al weten alle Vork-cafetaria’s op termijn te willen laten overgaan in een Kwalitaria. Marketingmanager Martijn Boone vertelt nu in Out.of.Home Shops dat de laatste twaalf vestigingen nog voor de zomer worden omgebouwd.

Voor de formule Vork is binnen de strategie van ffc geen plek meer, aldus Boone. In die strategie staat de formule Kwalitaria voor het topsegment cafetaria en wordt het middensegment bediend met Smulwereld.

Ook de formule Cookers gaat verdwijnen. De twee cafetaria’s die onder die vlag (nog) actief zijn, gaan verder als een Kwalitaria XL. Ffc heeft verder de ambitie om nieuwe concepten te lanceren, aldus Boone in het artikel.

Reageer op dit artikel