nieuws

Zwemkampioen nieuwe gezicht Subway

Bedrijfsvoering

Zwemkampioen Michael Phelps wordt het nieuwe gezicht van broodjesketen Subway. Pikant detail is dat Phelps tijdens de succesvolle Olympische Spelen in Peking, waarbij hij acht maal goud won, openlijk campagne voerde voor aartsrivaal McDonald’s.

Zwemkampioen nieuwe gezicht Subway

Subway heeft Phelps vast weten te leggen. De zwemkampioen sloot eerder lucratieve sponsorcontracten af met onder andere Kellogs en Visa. Tijdens de jongste Olympische Spelen in Peking was Hilton een van de vele sponsors van Phelps.

Broodjesgigant Subway zet Phelps bij alle marketingkanalen in, zoals instore, billboarding, televisie en internet. Afgelopen zomer tijdens de Olympische Spelen voerde Phelps openlijk campagne voor McDonald’s, de grote fastfoodconcurrent van McDonald’s.

Reageer op dit artikel