nieuws

Zwagers openen New York Pizza in Utrecht

Bedrijfsvoering

De zwagers Ardic en Erchan runnen sinds kort een New York Pizza in de Utrechtse wijk Kanaaleiland. Dit is de derde NYP-bezorgdienst in Utrecht. Het filiaal is gevestigd in een voormalige snackbar en is compleet verbouwd.

Zwagers openen New York Pizza in Utrecht

Harkan Ardic was eerst bezorger bij NYP, maar wilde een eigen zaak beginnen. Met zijn 19-jaar werd hij echter te jong bevonden. Na een jaar stage bij een van de drukste filialen van het land leerde hij in Amersfoort ‘alles wat nodig is’.

Ardic kreeg zijn zwager zo ver dat hij zijn baan bij het tankstation vaarwel zei. Samen beschikken ze nu over vijf Ludix brommers, ‘maar dat kunnen er wel eens veel meer worden’, aldus de jonge ondernemer.

In totaal heeft het duo zestien medewerkers in dienst, waaronder ook parttimers die dagelijks tussen 16.00 en 22.30 uur actief zijn in de winkel en bij de bezorging.

Reageer op dit artikel