nieuws

Zwaargewonde na schietpartij bij snackbar

Bedrijfsvoering

Bij een schietpartij gisteravond voor de deur van de Eindhovense snackbar Karregat is een 23-jarige man in zijn borst geraakt. Hij is zwaargewond, maar buiten levensgevaar, naar het ziekenhuis gebracht.

Zwaargewonde na schietpartij bij snackbar

Nadat het slachtoffer een broodje kroket had gegeten kreeg hij buiten de cafetaria ruzie met drie mannen. Na een woordenwisseling trok een van hen een pistool en loste een schot op het slachtoffer. De drie gingen ervandoor in een auto. De gewonde wist nog terug de cafetaria in te strompelen.

Cafetariamedewerker Ruud Wijn zegt in het Eindhovens Dagblad dat de gewonde geen vaste klant is. Wijn heeft overigens een roerig weekje achter de rug. Verleden week donderdag werd hij nog in de cafetaria door twee mannen overvallen. Het weerhoudt hem er niet van aan het werk te gaan. ‘Ik kan toch moeilijk de klanten laten staan.’

Later op de avond hebben zich twee verdachten bij de politie gemeld. De vermoedelijke schutter is nog voortvluchtig.

Reageer op dit artikel