nieuws

Zes cafetaria’s in gids Gastvrijheidsgilde

Bedrijfsvoering

Zes cafetaria’s, en één McDonald’s zijn in de gastvrijheidsgids Welkom opgenomen die door het Gastvrijheidsgilde wordt uitgegeven. In de gids staan de honderd meest gastvrije bedrijven van nederlend, waaronder absolute toprestaurants.

Zes cafetaria’s in gids Gastvrijheidsgilde

Tijdens de uitreiking door ANWB-directeur Guido van Woerkom namen Richard en Mariëlle Groeneweg, van Verhage Kort Ambacht (Zwijndrecht) , de gids in ontvangst namens de vermelde fastservicebedrijven. Vermeldingen in de gids zijn er ook voor eetplezier de Bestse Snackbar (Best), King Lao (Lisse), ’t Smulhuis (Brunssum), Snackcorner Nieuwveld (Hoogvliet), The Place to be De Erven (Emmeloord) en McDonald’s Almere Buiten (Almere).

Het Gastvrijheidsgilde is een vereniging die de gastvrijheid in Nederland wil bevorderen, het lidmaatschap staat open voor horecaprofessionals die direct contact met de gast hebben.

Reageer op dit artikel