nieuws

Yum! benoemt nieuwe topman KFC

Bedrijfsvoering

Yum! Brands heeft Roger Eaton benoemd tot president van Kentucky Fried Chicken (KFC) USA. Eaton volgt Gregg Dedrick op, die na twintig jaar bij het bedrijf een nieuwe uitdaging zoekt en eind dit jaar vertrekt.

Yum! benoemt nieuwe topman KFC

Eaton wordt verantwoordelijk voor de complete Amerikaanse tak van het internationale fastfoodmerk, waaronder ook de 5300 restaurants van het kiprestaurant in de VS vallen.

Eaton is al jaren in dienst bij Yum! Eerst als chief operating officer, daarvoor gaf hij leiding aan Yum! International Restaurants South Pacific and Africa. Ook werkte hij al voor KFC, als financiëel directeur South Pacific and Africa en als general manager KFC Nieuw Zeeland, meldt Foodservice Equipment & Supplies.

Reageer op dit artikel