nieuws

Wok to Walk opent buiten Amsterdam

Bedrijfsvoering

De jonge Amsterdamse wokketen Wok to Walk gaat uitbreiden. Het in 2005 opgerichte Wok to Walk gaat zaken openen buiten Amsterdam. Bij Wok to Walk staat bekend om de kartonnen doosje met wokmaaltijden om ter plekke op te eten of om mee te nemen.

Wok to Walk opent buiten Amsterdam

Wok to Walk telt momenteel vier zaken in Amsterdam; in de Kolksteeg, Leidsestraat, Reguliersbreestraat en Warmoestraat. De nieuwe zaken komen in Utrecht, ’s Hertogenbosch en in Amsterdam (Waterlooplein).

Zes euro
Oprichter van Wok to Walk is Dov Melo. Melo zette eerder de internationale keten Maoz falafel op. Wok to Walk opende haar eerste restaurant in Amsterdam. Voor z’n zes euro krijgen gasten een wokmaaltijd geserveerd in een trendy kartonnen doosje. De maaltijd kan ter plekke worden genuttigd, of worden meegenomen.

Zie ook:
Europees groote wokrestaurant in Nederland

Reageer op dit artikel