nieuws

Winnaar beursactie Snackkoerier

Bedrijfsvoering

Jeroen Andernach, directeur/eigenaar van ’t Wapen van Stellendam in Stellendam, is winnaar geworden van de speciale actie van Snackkoerier tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant. Andernach ontvangt een Ninendo Wii.

Winnaar beursactie Snackkoerier

Andernach raadde het exacte aantal tennisballen die in een grote zuil lagen. Het juiste aantal ballen was 208. Naast Andernach waren er nog drie personen die het aantal juist hadden geraden. Andernach won na loting.

Met het juist raden van het aantal tennisballen ontvangt Jeroen Andernach een Ninendo Wii, een moderne spelcomputer met een opvallende controller, de ‘Wii-mote’. Met deze controller kan met de hand het spel worden bestuurd.

De Horeca Vakbeurs Brabant werd van 27 tot en met 30 oktober gehouden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De beurs heeft jaarlijks een grote aantrekkingskracht op cafetariahouders. De pay off van de Snackkoerier-actie was onder meer fast service, een term die gebruikt wordt in de tennissport.

Reageer op dit artikel