nieuws

Weer overvallen op Mac en BK

Bedrijfsvoering

De overvallen op fastfoodrestaurants houden aan. Zaterdagochtend overvielen gewapende mannen een McDonald’s in Rotterdam, donderdagavond deed een man in Breda een greep in een kassa van Burger King.

Weer overvallen op Mac en BK

De brutale overval op het Rotterdamse McDonald’srestaurant vond ’s ochtends rond zeven uur plaats. Een aantal mannen bedreigden het personeel met een vuurwapen en namen geld mee, schrijft Fastfoodweblog.nl.

Bij een Burger King in Breda deed vorige week een man tegen middernacht een greep in de kassa. Een medewerker van het fastfoodrestaurant was met een klant aan het afrekenen en deed de kassa open om wisselgeld te pakken. Een andere man boog zich plots over de toonbank en graaide in de kassa. Hij ging er vandoor met een stapeltje bankbiljetten.

Zie ook:

Reageer op dit artikel