nieuws

Weer golf fastfoodovervallen

Bedrijfsvoering

Afgelopen week waren fastfoodrestaurants weer veelvuldig het doelwit voor overvallen of pogingen daartoe. In drie gevallen werd geld buit gemaakt, bij twee andere pogingen vluchtten de daders zonder buit. In geen van de gevallen zijn de overvallers gepakt.

Weer golf fastfoodovervallen

Bij een overval ’s avonds laat op de McDonald’s in Waalwijk werd bijna 2000 euro meegenomen. Tijdens de overval waren nog zeven gasten in het restaurant aanwezig, zij werden met rust gelaten.

Ook bij een overval op de Burger King in het centraal station van Arnhem werd geld buitgemaakt, maar er is niet bekend hoeveel. Rond middernacht, toen de zaak werd afgesloten, bedreigden drie mannen de medewerker met een mes.

In Amsterdam braken drie mannen net na sluiting op brute wijze de voordeur van een McDonald’s open met een breekijzer en bedreigde personeel met een vuurwapen terwijl ze de kassa’s leeghaalden.

Bij pogingen tot overval op twee McDonald’s-Filialen, in Rosmalen en Almere, moesten de daders vluchten voor ze geld konden pakken.

In Rosmalen zag een personeelslid ’s ochtends vroeg voor opening een man die probeerde een ruit te vernielen. Toen de gewaarschuwde politie arriveerde was hij gevlucht.

In Almere bedreigden twee mannen het personeel met een vuurwapen en eisten geld. Terwijl ze daar op wachtten, kwam een klant binnen en vluchtten de daders zonder buit.

Meer overval berichten:

Reageer op dit artikel