nieuws

Weer brutale overvallen McDonald’s

Bedrijfsvoering

Wederom zijn de afgelopen dagen minstens twee restaurants van McDonald’s overvallen. In één geval werd geld buitgemaakt, bij de andere overval werd een medewerker gekneveld en vastgebonden.

Weer brutale overvallen McDonald’s

In Zutphen wachtten drie gemaskerde mannen ’s ochtends vroeg de medewerker op die het restaurant opende. Ze dwongen hem onder bedreiging van een vuurwapen de kas te openen, op zoek naar de weekendopbrengst.

Door de strikte veiligheidsprocedures binnen McDonald’s kunnen medewerkers daar niet bij. Ook wordt er regelmatig geld afgestort. De overvallers gingen er vandoor nadat de man was gekneveld. Hij wist zich rond acht uur te bevrijden en alarm te slaan, schrijft De Stentor.

In Amsterdam had een overvaller ’s avonds laat meer succes, en ging er vandoor met een onbekend geldbedrag, meldt AT5. Eerst plaatste hij een bestelling, maar liep vervolgens op brutale wijze de keuken in, waar hij het personeel met een vuurwapen bedreigde en er met geld uit de kassa vandoor ging.

Meer fastfoodovervallen in 2008:

Reageer op dit artikel