nieuws

Vrouw vindt kakkerlak tussen gefrituurde wedges

Bedrijfsvoering

Een vrouw uit Fort Worth, Texas claimt dat ze een kakkerlak heeft gegeten die tussen de gefrituurde aardappelwedges zat.

Vrouw vindt kakkerlak tussen gefrituurde wedges

‘Ik vind het een verschrikkelijk vies idee’, zegt de vrouw, Minnie Ferguson, in een reactie aan een lokale krant. ‘Ik stak een paar aardappelpartjes in mijn mond en kauwde en toen bleef er iets kleverigs aan mijn tong zitten.’ Het bleken volgens Ferguson de resten van een kakkerlak te zijn. Toen ze haar aardappeltjes en ‘Buffalo Wings’ eens goed onderzocht vond ze er nog een. ‘Ik werd verschrikkelijk misselijk en heb de hele tijd overgegeven.’

Een inspectie door de Gezondheidsautoriteiten van Fort Worth leverde nog eens vier kakkerlakken op. Bovendien werden nog meer overtredingen van de hygieneregels geconstateerd. Overigens was juist een paar dagen ervoor een ongediertebestrijder in het bedrijf geweest. Uit zijn rapportage blijkt dat hij nog meer kakkerlakken had aangetroffen.

Reageer op dit artikel