nieuws

Voetbalfans kunnen Burger King huren

Bedrijfsvoering

Fastfoodzaken in Zwitserland en Oostenrijk proberen met opvallende acties een graantje mee te pikken van het komende Europees Kampioenschap voetbal in hun land. Burger King biedt zelfs restaurants te huur aan om wedstrijden te volgen.

Voetbalfans kunnen Burger King huren

Via de website www.rent-your-restaurant.com kunnen geïnteresseerden een compleet Burger King-restaurant in Zwitserland of Oostenrijk afhuren tijdens een van de wedstrijden in juni.

Vanaf een half uur voor de wedstrijd tot een kwartier na het duel is de fastfoodzaak helemaal voor de huurder. De kosten bedragen twintig euro per beschikbare stoel. De huurprijs is inclusief een geselecteerd assortiment eten en drinken.

In Zwitserland kunnen veertien Burger Kings worden afgehuurd. In Oostenrijk elf. Het EK Voetbal wordt gehouden in de maand juni. Een van de deelnemers is het Nederlands Elftal. Oranje speelt haar poulewedstrijden in Zwitserland.

Reageer op dit artikel