nieuws

Vlaamsch Broodhuys opent Baker’s Café in Rotterdam

Bedrijfsvoering

Het Vlaamsch Broodhuys opent half mei in Rotterdam een zaak van de formule Baker’s Café. Opvallend is dat er in horecabedrijf alleen maar elektronisch kan worden afgerekend. Baker’s Café beschikt niet over een kassa.

Vlaamsch Broodhuys opent Baker’s Café in Rotterdam

De Rotterdamse zaak is gevestigd aan de Meent 8a en opent op 17 mei officieel de deuren. De zaak biedt naast broodverkoop plaats aan vijftig gasten voor ontbijt, lunch of Vlaamsche High Tea. Daarnaast biedt het terras nog een plaats aan vijftig gasten.

‘Net als in Amsterdam is de buurtfunctie van belang en willen wij de mensen dichter bij elkaar brengen. Hier kunnen bekende en onbekende Rotterdammers elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer’, aldus Dimitri Roels van het Vlaamsch Broodhuys.

In de nieuwe zaak in Rotterdam kunnen gasten alleen elektronisch betalen. Volgens het Vlaamsch Broodhuys is het daarmee de eerste zaak in Rotterdam zonder kassa.

Het Vlaamsch Broodhuys begon in 1996 als kleine ambachtelijke bakker van uitsluitend zuurdesem brood op basis van authentieke tarwerassen, zeezout en bronwater. Intussen staat er een eigen bakkerbij in Vlaardingen en telt Nederland dertien vestigingen waarvan zes Baker’s Cafés en zeven shop-in-shops. Het brood wordt ook veel geserveerd in toprestaurants.

Reageer op dit artikel