nieuws

Vierde zaak voor GoPasta

Bedrijfsvoering

Fastfoodformule GoPasta opent zaterdag 25 september de vierde vestiging in Nederland. De vierde zaak komt in Eindhoven waar pasta, pannini’s en salades het hoofdassortiment vormen.

Vierde zaak voor GoPasta

De zaak in Eindhoven komt in de Sint Catharinastraat 17 in het centrum van de stad. Het wordt de eerste vestiging waar de maaltijden ook terplekke genuttigd kunnen worden. De andere drie zaken – twee in Utrecht en één in Den Bosch – zijn alleen afhaalvestigingen.

Naast de vier zaken in ons land beschikt GoPasta ook over een mobiele unit die ingezet wordt bij evenementen. Het in Nederland bedachte concept is komt uit de koker van Helga van der Horst, Michael Eckhart en Maurits Eckhart.

GoPasta is momenteel in onderhandeling met een franchisenemer uit Groot-Brittannië om daar een of meerdere zaken te openen. Verder bestaat er interesse vanuit Oostenrijk voor het fastfoodconcept.

In Utrecht wordt inmiddels al behoorlijk wat omzet gehaald uit online reserveringen. Ruim 20 procent van de bestellingen gebeurt online. Deze gaan via een speciale website www.gopastanow.nl.

Reageer op dit artikel