nieuws

Verhage Fast Food viert jubileum

Bedrijfsvoering

Cafetariaketen Verhage Fast Food viert het veertigjarig bestaan. De door Pim en Joop Verhage gestarte keten telt momenteel 29 zaken.

Verhage Fast Food viert jubileum

Joop en Pim Verhage openden april 1967 hun eerste snackbar in Rotterdam-Zuid. Na tien jaar openden ze een tweede vestiging. De Verhage-keten groeide daarna langzaam maar gestaag. Binnenkort opent de dertigste vestiging in Nieuwekerk aan de IJssel.

Het jubileum maakt Verhage tot een van de oudste ketens van Nederland. Die eer wordt gedeeld met Bram Ladage, die keten viert dit jaar ook een veertigjarig jubileum. Opvallend is dat beide ketens hun wordtels in Rotterdam hebben.

Onder het motto, ‘Verhage, dat smaakt al veertig jaar’, viert de keten het jubileum met de gasten. Dat gebeurt door het houden van een groot aantal jubileum acties. In de maand maart zijn bijvoorbeeld twee jubileummenu’s verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel