nieuws

‘Verdwenen tiener wilde naar Burger King

Bedrijfsvoering

Een al weken vermiste Zutphense tiener is zeer waarschijnlijk recent bij een Burger King-vestiging in Den Haag geweest. Tegen een 16-jarige jongen uit Den Haag vertelde ze van plan te zijn te eten bij Burger King.

‘Verdwenen tiener wilde naar Burger King

De tiener wordt sinds 5 oktober vermist. Haar spoor leidt naar het westen van het land, waar ze nadien nog is gezien in Den Haag.

Tegen een 16-jarige jongen uit Den Haag, die ze via internet kende en afgesproken had in Scheveningen, vertelde ze dat ze naar Burger King ging. ‘Ze zei dat ze om zes uur ’s avonds thuis in Zutphen moest zijn. Maar eerst wilde ze nog wat gaan eten bij Burger King’, aldus de 16-jarige jongen in DeStentor.

De politie heeft nog geen spoor van de verdwenen tiener. Ze beschikt over een NS-jaarkaart en is dus erg mobiel, aldus politiewoordvoerder De Ronde. ‘De ene dag kan ze in Den Haag zijn, de andere dag weer in Amsterdam’.

Reageer op dit artikel