nieuws

Verantwoord frituren Award voor Plaza ’t Krûûspunt

Bedrijfsvoering

Klaas Veldhuis heeft met cafetaria Klaas Vaak in Sliedrecht de ‘Beste Kleine Cafetaria’ van Nederland. Het bedrijf verdient de prijs vanwege de verregaande service en gastvrijheid.

Verantwoord frituren Award voor Plaza ’t Krûûspunt

De actieve Campagne Verantwoord Frituren is dan wel afgelopen maar dat betekent niet dat verantwoord frituren aan belangrijkheid in heeft geboet. Frituren is en blijft een van de imagobepalende issues in de branche. Vandaar dat ook dit jaar een Award wordt uitgereikt aan een bedrijf dat Verantwoord Frituren actief promoot.

Plaza ’t Krûûspunt op Ameland wint de MVO Verantwoord Frituren Award. Het bedrijf vertelt op de website waarom Verantwoord Frituren zo belangrijk is. Daarnaast worden regelmatig folders gevraagd bij het Voorlichtingsbureau margarine vetten en Oliën die in de zaak aan de gasten ter beschikking worden gesteld. Ook genomineerd waren Snack-Eethuis Hugo in Heerhugowaard en Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet.

Meer over de Cafetaria Top 100 2011:

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria’s per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel