nieuws

Veel nieuwe gezichten onder inschrijvingen Top-100

Bedrijfsvoering

De belangstelling voor Snackkoeriers Cafetaria Top-100 is groot. Onder de inschrijvingen bevinden zich bovendien talloze bedrijven die niet eerder een gooi deden naar een plaats in deze ranglijst van Nederlands beste cafetaria’s.

Veel nieuwe gezichten onder inschrijvingen Top-100

Het loopt storm met de inschrijvingen voor de Cafetaria Top-100. Onder de inschrijvers zitten veel bekende bedrijven die hun sporen al verdienden, maar het valt op dat veel bedrijven een plaats in de ranglijst nastreven die nog niet eerder deelnamen. De gevestigde orde is gewaarschuwd.

Inschrijven kan tot en met zondag 6 mei. Daarna gaan de juryleden op pad op zoek naar de opvolger van de numero een van verleden jaar, Verhage Kort Ambacht van Richard Groeneweg uit Zwijndrecht.

Ga hier rechtstreeks naar het inschrijfformulier

Reageer op dit artikel