nieuws

Van der Blom beleeft ‘spannendste periode

Bedrijfsvoering

Voor de tweede keer op de tweede plek in de Snackkoeriers Cafetaria Top-100. Het team van Plaza De Pitstop van cafetariahouder Peter van der Blom in Den Hoorn maakte een glorieuze comeback in de Top-100. ‘De laatste weken waren de spannendste uit mijn zakelijke loopbaan’, aldus Van der Blom.

Van der Blom beleeft ‘spannendste periode

‘Toen we de eerste keer tweede werden, in 2004, kwam het als een verrassing’, vertelt Van der Blom. ‘Nu was er een openlijk jurybezoek geweest, dan weet je dat je in hoogste regionen sta. Dan wordt het echt spannend naarmate de tijd vordert. Ik ben geweldig trots op mijn team dat ze dit bereikt hebben. We zijn weer helemaal terug.’

Vorig jaar werd De Pitstop vijftiende. ‘Toen is er het nodige misgegaan door toedoen van de medewerkers. Ik heb de recensie uit Snackkoerier toen gelamineerd en op ooghoogte opgehangen voor mijn personeel. Ze liepen er dagelijks tegen aan en dat een jaar lang. Dat was een stimulans voor ze om er weer vol tegen aan te gaan.’

‘Het komt in feite altijd op je mensen aan. Zij maken uiteindelijk het verschil. Dat hebben ze nu weer bewezen.’

Reageer op dit artikel