nieuws

Van Alphen (KHN): Meer aandacht voor overvallen

Bedrijfsvoering

Het hoofdbestuur van Koninklijke Horeca Nederland moet meer aandacht geven aan de problemetiek van he groeiend aantal overvallen op ondernemers. Dat vindt Jos van Alphen, sectorvoorzitter fast service bij KHN.

Van Alphen (KHN): Meer aandacht voor overvallen

Van Alphen deed zijn oproep tijdens het fastservice debat op de Horecava. Steeds meer fastservice zaken zijn doelwit van gewapende overvallers. Men wordt steeds gewelddadiger. Van Alphen: ‘Ik ken de voorbeelden en verhalen van ondernemers die slachtoffer worden van bruut geweld. Het is een van de grootste zorgen binnen de brache en het verdient alle aandacht. Ik ga er bij het hoofdbestuur op aandringen dit hoog op de agenda te zetten’.

Snackkoerier houdt tijdens de Horecava elke dag een debat waarbij gasten uit de sector brandende kwesties bespreken. De debatten zijn dagelijks van 14.30 tot 15.30 op het Fast service terras.

Reageer op dit artikel