nieuws

Vals alarm bij Bakker Bart

Bedrijfsvoering

De bijzondere Algemene Leden Vergadering van Bakker Bart-franchisers is op positieve wijze afgesloten. ‘We hebben plannen gezien die de formule goed voorbereiden op de toekomst.

Vals alarm bij Bakker Bart

Dat zegt voorzitter Paul Daver van het franchisebestuur van Bakker Bart tegenover Zibb Retail. ‘Het was een bijzonder positief overleg, geen crisisoverleg. Formule-oprichter Bart van Elsland heeft een presentatie gegeven en we hebben kennisgemaakt met de consultants van ASK Business Management & Solutions.’

Volgens Daver heeft het overleg veel punten opgeleverd voor de komende gesprekken met franchisegever Bart’s Retail. ‘Er zijn veel winkels van Bakker Bart waar het goed mee gaat’, zegt Daver, die zelf een vestiging in Breda bezit, en er zijn er met wie het minder gaat. Om daar een oplossing voor te zoeken zijn we bijelkaar gekomen.’

Voornaamste taak van ASK wordt verbetering van het rendement van de formule. Uit de uitnodiging voor de vergadering komt naar voren dat steeds meer ondernemers op het break even niveau dreigt te komen of daar zelfs onder uit komt.

Reageer op dit artikel