nieuws

Vakbeurs Brabant terug naar Rosmalen

Bedrijfsvoering

De Horeca Vakbeurs Brabant is overgenomen door easyFairs, onderdeel van de Artexis Groep en betrokken bij onder andere de Horeca Expo in het Belgische Gent. easyFairs kondigt aan dat de beurs voor dit jaar plaatsvindt in het Autotron in Rosmalen, waar het jaren geleden ook werd gehouden.

Vakbeurs Brabant terug naar Rosmalen

Jarenlang werd de Horeca Vakbeurs Brabant gehouden in Rosmalen, maar verplaatste daarna naar de Brabanthallen in Den Bosch. Dit jaar, met de nieuwe eigenaar, wordt de regionale beurs op 16 en 17 november weer gehouden in Rosmalen.

De Horeca Vakbeurs Brabant werd jarenlang georganiseerd door de familie Mutsaers, ook bekend van De Druiventros in Berkel-Enschot nabij Tilburg. easyFairs laat weten dat de vakbeurs afgelopen jaar ‘niet het verhoopte resultaat gaf’.

Reageer op dit artikel