nieuws

Twee jaar cel geëist tegen manager McDonald’s

Bedrijfsvoering

Het openbaar ministerie (OM) in Maastricht heeft twee jaar cel geëist tegen de ex-werknemer Miodrag V. uit Helden. De 30-jarige man wordt verdacht van het openbreken van een kluis met daarin 30.000 euro bij de Geleense vestiging van hamburgerketen McDonald’s.

Twee jaar cel geëist tegen manager McDonald’s

‘De man was manager van onze vestiging in Geleen. Kort voor de inbraak op 26 februari van dit jaar, is zijn contract niet verlengd. Op het moment van de diefstal was hij dus niet meer werkzaam bij ons.’ Dit laat de woordvoerder van McDonald’s Nederland, Dirk van de Bogaart, weten aan Snackkoerier.nl.

De man was niet in bezit van een sleutel van de vestiging. ‘Er zijn braaksporen aangetroffen.’ De schade voor McDonald’s is inmiddels vergoed door de verzekeraar.

Reageer op dit artikel